RSS FEED

Sayfalar

Sosyalist forum’a uygulanan baskıya protesto

SOSYALİST FORUM’A UYGULANAN BASKIYA PROTESTO

İnternetteki en eski ve en büyük sosyalist tartışma platformu olan Sosyalist Forum'a baskılar devam ediyor.

Yaklaşık bir ay önce Sosyalist Forum'un yasal sahibine “Halkı Askerlikten Soğutma”, “Terör Örgütü Propagandası Yapmak” ve “Atatürk’e Hakaret” ten dava açılmıştı. 23 Mart 2010 tarihi itibariyle de Konya Yunak Sulh Ceza Mahkemesi'nin, 08/03/2010 tarih ve 2010/46 nolu koruma tedbiri kapsamında sosyalistforum.org internet sitesine erişim engeli getirilmiştir.

Kendi çürümüş düzenlerine karşı çıkan sosyalist basını ve sosyalist internet sitelerini baskı ve zor kulllanarak susturmaya çalışanlar amaçlarına ulaşamayacaklardır.

Sosyalist Forum gönüllü emekçilerinden aldığı destekle sosyalistlerin, işçi sınıfının, ezilenlerin ve direngen Kürt halkının sesi olmaya devam edecektir.

25 Mart 2010 tarihiyle Sosyalist Forum sosyalistforum.net adresinden hizmet vermeye başlamıştır.

Sosyalistforum’un yasal sorumlusuna açılan davada daha yargılama başlamadan, Konya Yunak Sulh Ceza Mahkemesi’nin, 08/03/2010 tarih ve 2010/46 nolu KORUMA TEDBİRİ kapsamında Türkiyede TİB’ce erişime kapatılmıştır. Deniyor.

Sosyalistforum’u sansürlemek istiyorlar. Basın özgürlüğüne yeni yeni darbeler vuruluyor. Sosyalistforum, susturulmak isteniyor.
Sosyalistforum,
Sosyalist, Komünistlerin nicel ve nitel olarak internetteki en büyük forumudur. 12 Eylül baskıcı Anayasının bir tezahürü olan basın yayınlardaki eleştiriye tahammülsüzlüğün örneği olan bu uygulamanın daha yargılama başlamadan yaşama geçirilmesi düşündürücüdür.


Sosyalist özgürlüğün verdiği eleştiri hakkının kullanılması örneğini, sanalda olsa Sosyalistforumda yaşama geçirilmesi Burjuvaziyi rahatsız etmişe benziyor. Eşi sadece sosyalist basına uygulanan bir yöntemle daha yargılama başlamadan forumumuzun Türkiyede erişime kapatılması düşündürücüdür.


Koruma Tedbiri deniyor gerekçede.
Nedir bu koruma tedbiri?
Silahlı kalkışmamı var? Sanaldaki kalkışmanın reeldeki silahlı kalkışmayı aratmayacağı bilinen gerçektir ama bu. BİLGİDİR!
Gerçek olanda bilgidir. Bilgiye susamış, Sosyalist-Komünist sempatizanlara sosyalistforumda verilen bilinçten korkuyorlar.
Korksunlar!
Korkacaklar.
Sosyalistforumda Diyalekt,doğanın gerçeği,Materyalizm.

BİLİM

Tartışılıyor,öğretiliyor,öğreniliyor.
Korku bumudur? Böyle bir korkuylamı? Sosyalistforum yasaklanmıştır
Korku,sınıfının özelliğini uygularcasına üst sınıfının değer diye yutturduğunu değeri kabıul edip,Emekçilere ihanet etmektir.Durum anlaşılmıştır.
Küçükburjuvazinin kaybedeceği beyaz yakasından başka,göremediği kollarındaki kölelik zinciridir.
Emekçiden yana tavır almayan Burjuva bürokratlarınında yarın yeri yanımızdır bunu unutmasınlar.
Yasalar deyip vicdanlarının sesini dinlemeyenlerin cenazelerini yine köyündeki emekçilerce ve emeklilikte sürünen Anne ve babası,belki işsiz kardeşi kaldıracaktır.
Sosyalistforum’u değerlerimize hakaret ettiniz diye kapatan mantık, Kapitalizmin en gerici,en baskıcı,en yobaz şeklidir.
FAŞİZMDİR.
Kararı veren ve uygulayanda
FAŞİSTTİR.
Faşistsiniz diyerek Suç işledik.
Değeriniz burjuvazinin yutturduğu sınırları çitlerle çevrili toprak parçasıysa,gerektiğinde tanrıyla yer değiştirdiğiniz ulunuz,dininiz,heykelleriniz,kuşatmalarınızda kullandığınız bez parçası flamanızı devasa gökdelenleriniz,teknoloji diye yutturduğunuz açlığın simgesi tüketiminiz.
Hiçbirini tanımıyoruz.
Suç işlemeye devam edeceğiz.
Değerlerinizi tanımıyoruz. Suç işlemekten geri durmayacağız.
BİLİNE

Düşünceye vurulmaya çalışılan pranganın on yıllarıdır sürdüğünü,bundan sonrada süreceğine çok iyi biliyoruz.Bedel ödenmeden hiçbir şeyin elde edilinemez olduğunu sadece mücadele eden Komünistler bilir.

Sosyalistforumun binlerce üyesinin sesini kesmek,görüşlerini,eleştiri hakkını ellerinden almak istiyorlar.
BAŞARAMAYACAKLAR!

Burjuvazi,
kavgaya davet etti bizi.
Davetleri kabulümüzdür!
Biz nasıl bilirsek hep bir ağızdan gülmesini,
biliriz öylece yaşamasını ölmesini.
Hepimiz - birimiz için,
birimiz - hepimiz için.


Sosyalistforum susmadı, susmayacak!

Küllerden doğmasını bilenleriz.
Bizler Komünistleriz.
Kemalizmin yok ettiği,ateşlerde yaktığı günlerde bile küllerden çıkıp geldik.
Buradayız.
http://www.sosyalistforum.net

Sosyalistforum yönetimi.
Return top